Extreem goedkope, schone elektriciteit

Er is geen weg naar verregaande decarbonisatie zonder een schone energiesector. En er is geen weg naar een schone energiesector zonder de inzet van enorme hoeveelheden wind-, zonne- en lithium-ionbatterijen.

Deze drie technologieën lossen niet het hele probleem van klimaatverandering op, maar ze zijn de werkpaarden die een bredere, multisectorale decarbonisatiebenadering zullen aandrijven.

De energiesector zelf is goed voor ongeveer een kwart van alle broeikasgasemissies. En een net-zero elektriciteitssector is de sleutel die tal van andere decarbonisatieroutes ontsluit, van waterstof tot koolstofverwijdering tot transport.

Extreem goedkope

Dus wat gebeurt er precies in de markt voor hernieuwbare energie op nutsschaal? Hoe goedkoop zijn die middelen eigenlijk? En wat zou hen tegen kunnen houden? En als ze werken zoals we denken dat ze zouden kunnen, wat zouden ze dan kunnen ontgrendelen?
Topartikelen

MEEST POPULAIRE MEEST OPMERKINGEN

Zonne-energie, belastingkredieten voor windenergie en R&D-financiering voor schone energie zijn door beide huizen van het Congres gehaald.
Het congres keurt de uitgavenwet goed met uitbreidingen van belastingkredieten voor zonne-energie, windenergie en een O&O-pakket voor energie
Gestapelde blokken: de weg vooruit voor energieopslag? (Credit: Energie Vault/Binh Nguyen/GTM)
De 5 meest veelbelovende technologieën voor langdurige opslag die overeind blijven
Alleen kritieke belastingen.
De mythe van batterijback-up voor het hele huis

Deze week gaat Shayle Kann zitten met Sheldon Kimber, de CEO van Intersect Power. Intersect is een van de grootste ontwikkelaars en eigenaren van schone energie en opslag op nutsschaal in Amerika.

Zonnepanelen op maat bij Energie Select Limburg. Vraag vandaag nog gratis offerte aan bij ons.

Extreem goedkope met de stroom.Bent u met zonnepanelen en goeie omvormer van Energie Select Limburg. Solar – zonnepanelen – extreem goedkoop – Beter prijs voor de stroom.

solar green – solar – green solar – Solar op maat – Snelle service – Energie Select Limburg- gratis offerte op maat bij ons. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog je gratis offerte aan bij ons.