Wij zijn er voor u

producten & diensten.

Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Energie Select Limburg geloven wij dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een groen dak.

Ook bespaar op energiekosten?

Met zonnepanelen kun je flink besparen op je energiekosten. Je gaat meteen besparen op je energierekening door de groene stroom die je zelf opwekt.

Zonnepanelen worden steeds goedkoper, de prijs van elektriciteit steeds hoger. Dus wacht niet langer en begin met besparen op de energiekosten. Vraag bij ons een gratis offerte aan.

Hoeveel kun je besparen met een eigen laadpaal thuis?

Als je zo goedkoop mogelijk een elektrische auto wilt rijden, dan is het verstandig om je accu zo veel mogelijk te laden aan een eigen laadpaal. Dit kan je gemakkelijk een aantal honderden euro’s op jaarbasis besparen. Je bent met thuisladen een stuk goedkoper uit, omdat je gebruik kunt maken van het elektriciteitstarief van je eigen energieleverancier. Heb je thuis ook nog eens zonnepanelen dan kan het verschil in kosten nog groter zijn. Tenminste als je gebruikmaakt van het zogenaamde slim laden oftewel van de mogelijkheid dat je je accu overdag laadt als er directe zonnestroom geleverd wordt door de zonnepanelen. Zo bespaar je dus nog meer.

Besparen met een Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming kan zeer breed worden toegepast. Denk hierbij aan toepassingen als hoofd- of bijverwarming in o.a. woningen, kantoren, vakantiehuizen, winkels, horeca, pleziervaart, caravans etcetera. Met een uitgebreid programma aan producten biedt Energie Select Limburg efficiënte en stijlvolle oplossingen die geheel kunnen worden afgestemd op het gewenste comfort in de ruimte waar een infrarood paneel wordt ingezet.

Chat openen
1
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?