LAADPALEN

 

 

Op je eigen oprit ben je altijd verzekerd van een parkeerplek met oplaadpunt voor je elektrische auto. Dit is doorgaans veel goedkoper dan opladen bij publieke laadpalen. Energie Select levert A-kwaliteit laadpalen die zuinig én betrouwbaar zijn.

 

 

 

 

Energie Select verkoopt uitsluitend A-kwaliteit laadpalen van vertrouwde én stabiele merken. Uiteraard zijn al onze producten gecertificeerd en uitvoerig getest.

 

 

 

 

 

ALFEN

 

Alfen Eve Single Pro-line, 3-Fase, RFID, E-Flux abonnement - Satero
MEER INFORMATIE

 

De laders van Alfen zijn perfect voor het thuisladen van elektrische auto’s. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden op een veilige manier. Bovendien zijn laders van Alfen aan te sluiten op zonnepanelen en bijpassende slimme producten. Dat maakt ze niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook betrouwbaar.

ZAPPI

 

zappi - smart EV charger - with 3 years warranty | myenergi

 

MEER INFORMATIE

 

Voordelig je elektrische auto laden, doe je met de slimme Zappi. Deze laadpaal laadt milieubewust én groen, door zo weinig mogelijk energie uit het stroomnet te halen. Zo wordt elektrisch rijden nog voordeliger en schoner. Bovendien is Zappi vrij programmeerbaar, houdt de laadpaal rekening met de maximale capaciteit en wordt het aantal kWh iedere laadsessie nauwkeurig bijgehouden.

 

 

 

WALLBOX

MEER INFORMATIE
Wallbox copper
Wallbox pulsar plus
Wallbox commander 2

MEER INFORMATIE

 

 

Een Type 1 stekker wordt ook wel een Yazaki stekker genoemd. Deze aansluiting wordt gebruikt om met wisselstroom (AC) op te laden, tot een maximaal vermogen van 3,7 kW. Type 1 wordt voornamelijk gebruikt bij Amerikaanse en Japanse auto’s van voor 2014.

Type 2 wordt vaker aangeduid als Mennekes of VDE-AR-E_2623-2-2. In 2014 werd deze aangewezen als de standaard voor het opladen van elektrische auto’s met wisselstroom (AC). Alle nieuwe elektrische auto’s die sindsdien in Europa verkocht zijn, zijn voorzien van deze aansluiting.

Chat openen
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?