Laadpalen

Op je eigen oprit ben je altijd verzekerd van een parkeerplek met oplaadpunt voor je elektrische auto. Dit is doorgaans veel goedkoper dan opladen bij publieke laadpalen. Energie Select levert A-kwaliteit laadpalen die zuinig én betrouwbaar zijn.

Energie Select Limburg verkoopt uitsluitend A-kwaliteit laadpalen van vertrouwde én stabiele merken. Uiteraard zijn al onze producten gecertificeerd en uitvoerig getest.

ALFEN

alfen

De laders van Alfen zijn perfect voor het thuisladen van elektrische auto’s. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden op een veilige manier. Bovendien zijn laders van Alfen aan te sluiten op zonnepanelen en bijpassende slimme producten. Dat maakt ze niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook betrouwbaar.

ZAPPI

zappi

Voordelig je elektrische auto laden, doe je met de slimme Zappi. Deze laadpaal laadt milieubewust én groen, door zo weinig mogelijk energie uit het stroomnet te halen. Zo wordt elektrisch rijden nog voordeliger en schoner. Bovendien is Zappi vrij programmeerbaar, houdt de laadpaal rekening met de maximale capaciteit en wordt het aantal kWh iedere laadsessie nauwkeurig bijgehouden.

WALLBOX

wallbox

Wallbox heeft zich als doel gesteld om de manier waarop de wereld energie gebruikt te transformeren. Het bedrijf ontwerpt geavanceerde systemen voor energiebeheer en het laden van elektrische voertuigen. Deze systemen stellen gebruikers in staat om op een nieuwe manier om te gaan met het elektriciteitsnet.

Chat openen
1
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?