Over Energie Select zonnepanelen

Bij Energie Select willen u graag verzorgen van het best mogelijke advies als het aankomt op de plaatsing van zonnepanelen. Van het begin tot het eind heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Na een aanvraag beginnen wij met het maken van een dak plan en voorbeeld offerte, om te kijken wat in uw situatie het beste is. Met deze informatie zal uw persoonlijk adviseur u stapsgewijs uitleggen over de werking, installatie en de garanties in de toekomst. Dit doen wij het liefst bij u aan de keukentafel. Om ervoor te zorgen dat er niemand voor verrassingen komt te staan zal de adviseur onder andere uw dak inspecteren en kijken naar de meest geschikte plaats voor de omvormer.

Zonnepanelen
4EEA6F48-6447-4A5A-8BE4-03DFB86B873D-768x577

Ontzorging van A tot Z

Wanneer u benieuwd bent naar wat zonnepanelen kunnen opbrengen, dan bent u bij Energie Select aan het juiste adres. Wij maken de aanschaf van zonnepanelen gemakkelijk voor u. Dit doen wij door het gehele zonnepanelenproject van begin tot nazorg voor u te verzorgen. Het start met een persoonlijke offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur als aanspreekpunt, door wie u tijdens het gehele traject geadviseerd en begeleid wordt. Ook als u momenteel geen investering wilt doen, bieden wij een aantrekkelijke financiering aan waarmee u direct vanaf de eerste maand bespaart. Met Energie Select staat u er niet alleen voor, maar koopt u uw zonnepanelen installatie bij een ervaren en betrouwbare zonnepaneel installateur in Limburg.

Het begint bij u

Wanneer u benieuwd bent naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen opleveren, zitten onze adviseurs voor u klaar om uw situatie te bekijken. Wij kijken direct met een satellietbeeld mee naar uw dak. Zo zien we exact hoeveel zonnepanelen in uw situatie geplaatst kunnen worden en wat ze opbrengen. Vervolgens plannen we graag een afspraak met u in om de situatie ter plekke te bekijken en een persoonlijke offerte op te stellen.

jh
Energie Select zonnepanelen

Geen verrassingen

Om een écht goed eindresultaat af te leveren, komen we altijd uw situatie bekijken. Zo bekijken we of uw dak in goede staat is, waar de meest geschikte plek voor de omvormer is, hoe we de kabels volledig uit het zicht kunnen afwerken en of de meterkast geschikt is. Op die manier komen wij, en u, op dag van installatie niet voor verrassingen te staan.

Vakkundige installatie

Bij Energie Select hebben we alle kennis in eigen huis. Daarom besteden we de installatie van uw zonnepanelen niet uit, maar verzorgen wij de plaatsing volledig in eigen beheer. Hiervoor werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerd personeel en montagemateriaal van de beste kwaliteit.

Infrarood verwarming
2C652336-1D52-4DEC-8DF1-529D670B0ABC

We blijven voor u klaarstaan, ook in de toekomst

Klant bij Energie Select bent u voor altijd. Ook na de installatie van uw zonnepanelen blijven we voor u klaarstaan. Ons backoffice is altijd bereikbaar voor vragen en met ons serviceteam bent u gegarandeerd van een goed werkende zonnepaneelinstallatie, voor nog vele jaren.

Chat openen
1
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?