Zonnepanelen

Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Energie Select Limburg geloven wij dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een groen dak.

Longi

Longi is één van de grootste producenten van de zonnecellen. Waar veel andere zonnepaneel fabrikanten hun cellen inkopen regelt Longi zijn eigen productie. Met meer dan 60.000 werknemers in 12 verschillende landen staat Longi bovenaan de lijst als producent van high efficiency monokristalijne zonnecellen.

Jinko Solar

Jinko Solar Holding Co., Ltd. is een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen over de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Shanghai, China, en ging in de beurs van New York naar de beurs in New York. 2010. Jinko Solar biedt homogene, diepzwarte zonnepanelen met een unieke onovertroffen uitstraling. Voorheen waren de busbars optisch nog zichtbaar in de Tiger modules, maar deze zijn nu volledig esthetisch weggewerkt.

JAsolar

Met de verkoop van zonnepanelen in meer dan 135 landen over de hele wereld, is JA Solar een internationaal gerespecteerd merk. Het bedrijf beheert een indrukwekkend netwerk van twaalf productielocaties, waar kwaliteit en innovatie de drijvende krachten zijn. JA Solar blijft de normen van de industrie uitdagen door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Chat openen
1
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?