LG SOLAR

Met LG kiest u voor het hoogste rendement en het mooiste design. Deze panelen presteren nog beter op zonnige dagen dankzij de verbeterde temperatuur coëfficiënt. Naast een verbeterde vermogensgarantie (na 25 jaar zelfs nog 90,6%) biedt LG ook een sterke productgarantie van 25 jaar. LG staat in de top 3 beste producenten.

lg-panelen

 

 

HYUNDAI

Een zeer mooi (echt) zwart paneel waarbij de cellen dakpansgewijs over elkaar zijn gelegd voor een ultra hoge efficiëntie met betere prestaties in omstandigheden met een lage lichtinstraling. Hyundai Energy Solutions biedt 20 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8%. De zonnepanelen zijn TÜV en TIER 1 gecertificeerd en behoren qua kwaliteit tot de beste 2% in de markt.

hyundai-zonnepanelen-kopen

SUNERG SOLAR

Innovatieve ontwikkelingen, jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit hebben er voor gezorgd dat Sunerg Solar inmiddels een zeer belangrijke speler is in de markt van zonne-energie. Sinds 2013 is Sunerg Solar tevens ons huismerk.

sunerg-panelen

 

 

 

Longi is één van de grootste producenten van de zonnecellen. Waar veel andere zonnepaneel fabrikanten hun cellen inkopen regelt Longi zijn eigen productie. Met meer dan 60.000 werknemers in 12 verschillende landen staat Longi bovenaan de lijst als producent van high efficiency monokristalijne zonnecellen.

Chat openen
Hulp Nodig ?
Hallo hoe kunnen we u helpen ?